Katlanabilir Cam Balkon Sistemi ve Uygulama Alanları

Estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanın en önde gelen şartı mekana uygun kapama sistemidir.

Özellikle mekanların keyif için kullanılan bölüm olan balkonlar, ortam şartları ihtiyaca uygun nitelik kazanmasına çok önemli bir unsurdur.

Balkon kapama sistemlerinde İstanbul'un önde gelen firmalarından Panoramik Balkon, mekan sahiplerinin değişik ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, yıllara dayalı deneyimini yeni bir cam kapama sisteminde yoğunlaştırdı ve Panoramik cam balkon kapama sistemini üretti.



Panoramik Balkon camlarında normal camların aksine tempered cam olup kırılma riski minimuma indirilmiştir. Panoramik cam kapama sistemi estetik bütünlüğü ve fonksiyonelliği mükemmel şekilde birleştirir. Yapıya ve zevklerinize uygun renk seçenekleri sunmasını yanı sıra son derece kullanışlı ve dayanıklıdır.
Cam Balkon sisteminde kullanılan alüminyum profillerin boyası elekrostatik toz fırın boya olup, deformasyona dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
Panoramik Balkon geniş renk seçeneği ve ürün yelpazesi kullanıcılara her türlü ortamı kapama olanağını sağlar. Kullanım alanı son derece geniştir. Estetiğin ön planda olduğu cafeler, roof barlar, geniş zemin alanına sahip oteller vb çeşitli mekanlarda uygulanabilmektedir.

Balkonlarınızın ve ya Bahçelerinizin Nasıl ve Ne şekilde olması Panoramik Balkon için Hiç önemli degil. Her türlü Balkon Dizaynına göre uygun sistemlerimiz mevcuttur.